Utasfigyelő

Számos olyan blog létezik már, ahol az utasok tehetnek panaszt, észrevételt a közlekedési cégekkel szemben, de nincs olyan hely, ahol a közlekedési dolgozók tehetnének panaszt az utasokkal szemben. Pedig lehetne rájuk is panasz bőven. Ezért hoztuk létre ezt a blogot, ahol a "másik oldal" is elmondhatja a véleményét moderálás és hozzászólások törlése nélkül. Természetesen az Utasok is panaszkodhatnak az utastársaikra, hisz nekik van közvetlen kapcsolatuk egymással, őket mégjobban zavarhatja 1-1 utas ténykedése. Írjatok bátran történeteket!

Kapcsolat

Ha neked is lenne észrevételed, panaszod az utasokkal kapcsolatban és szeretnéd megosztani mindenkivel, akkor írj nekünk e-mailt és amint tudjuk, publikáljuk.

Ha bármilyen egyéb észrevételed, véleményed van a bloggal kapcsolatban, amit nem szeretnél mindenkivel megosztani, akkor is megkereshetsz minket e-mailben.

Az e-mail címünk:
utasfigyelo@gmail.com

BKV Dícsérő

Nincs megjeleníthető elem

2010.05.09. 11:18 Chan0P

Maga alá vizelt az éjszakai járaton egy fiatal hölgy

Szeretnénk megosztani veletek az első olvasói levelet.

Mindenkit buzdítunk arra, hogy ha bármilyen története van az utasokkal kapcsolatban, azt nyugodtan írja meg nekünk!

A levél írója egy utastársával kapcsolatban fogalmaz meg véleményt egy érdekes és lehet, hogy általános eseményről, amiről eddig nem volt tudomásunk. Legalábbis még senkitől sem hallottunk hasonló esetről.

Íme a levél:

Sziasztok!

 

Szeretnék megosztani veletek egy történetet, ami a mai napon hajnalban történt az egyik éjszakai buszon.

 

Egy fiatal (25-30 év körüli) hölgy a 990-es buszon utazott velem és még néhány emberrel együtt. A busz Rákoskeresztúr, Városközpontból Normafa felé tartott.

Semmi gond nem volt az utazás során egészen a Sörgyár megállóig, aholis a fiatal hölgy egyszer csak felállt és elkezdett erősen a lábai közé nyúlkálni. Inkább nem néztem oda, hogy mit csinál, mert nem voltam rá kíváncsi, de a lényegen nem változtat. Néhány perc múlva arra lettem figyelmes, hogy bizony a padlón egyre nagyobb vizelet tócsa kezdett kialakulni. Valószínűleg az ülésre is jutott belőle, mert 1-2 alkalommal leült, aztán ismét felállt.

Az egyik utas szólt a buszon tartózkodó biztonsági őrök közül az egyiknek, aki azonnal le akarta szállítani a hölgyet, aki elnézést kért, amiért már nem tudta tovább tartani és kérte, hogy a Stadionokig maradhasson. A biztonsági őr azt mondta, hogy rendben, de álljon az ajtóhoz. A hölgy így is tett, végül a Foragasi úton a TESCO-nál leszállt.

 

Az esettel kapcsolatban azt nem értem, hogy miért szállt fel úgy a buszra, hogy annyira kellett vizelnie, hogy 18 perc múlva már nem tudta visszatartani. Valószínűleg éreznie kellett volna, hogy gondjai lehetnek az út során, így éjszaka lévén akár még egy bokorban is elvégezhette volna a dolgát. De ha nem is választotta volna a bokros megoldást, út közben volt egy 0-24 óráig nyitva tartó TESCO (pesti úti), ahová bemehetett volna elintézni a dolgát. Igaz, hogy várnia kellett volna a következő buszt, de 30 percen belül érkezett volna a 956-os busz, ami szintén jó lett volna neki a Stadionokig is.

Nem értem, hogy miért nem lehetett volna máshogy megoldani ezt a dolgot, mert elhiszem, hogy a szükség nagy úr és néha nagyon nehéz visszatartani a dolgokat, de ezzel csak annyit ért el, hogy magát is kellemetlen (és megalázó) helyzetbe hozta és a buszt is beszennyezte, ahová ki tudja, hogy ki ült le később, illetve sikerült-e kitakarítaniuk a buszt (az ülést nem hiszem)

 

Ezt szerettem volna megosztani mindenkivel.

Köszönöm, ha kiteszitek a levelemet egy posztba.

 

A nevemet és az e-mail címemet kérném titokban tartani.

Várjuk a véleményeket is a levéllel kapcsolatban komment formájában is.

Szólj hozzá!

Címkék: busz pisi éjszakai járat vizelés utas hölgy


A bejegyzés trackback címe:

https://utasfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr641985505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása