Utasfigyelő

Számos olyan blog létezik már, ahol az utasok tehetnek panaszt, észrevételt a közlekedési cégekkel szemben, de nincs olyan hely, ahol a közlekedési dolgozók tehetnének panaszt az utasokkal szemben. Pedig lehetne rájuk is panasz bőven. Ezért hoztuk létre ezt a blogot, ahol a "másik oldal" is elmondhatja a véleményét moderálás és hozzászólások törlése nélkül. Természetesen az Utasok is panaszkodhatnak az utastársaikra, hisz nekik van közvetlen kapcsolatuk egymással, őket mégjobban zavarhatja 1-1 utas ténykedése. Írjatok bátran történeteket!

Kapcsolat

Ha neked is lenne észrevételed, panaszod az utasokkal kapcsolatban és szeretnéd megosztani mindenkivel, akkor írj nekünk e-mailt és amint tudjuk, publikáljuk.

Ha bármilyen egyéb észrevételed, véleményed van a bloggal kapcsolatban, amit nem szeretnél mindenkivel megosztani, akkor is megkereshetsz minket e-mailben.

Az e-mail címünk:
utasfigyelo@gmail.com

BKV Dícsérő

Nincs megjeleníthető elem

2010.12.17. 12:19 Chan0P

Egy végzős középiskolás bocsánatkérése

Egy végzős középiskolás az alábbi levelet küldte az e-mail címünkre, melyben a korábban tanúsított viselkedéséért szeretne elnézést kérni utólag az érintett BKV buszvezetőktől.Reméljük, hogy az érintett buszvezetők is olvassák majd ezt a bocsánatkérést.A levél…

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása