Utasfigyelő

Számos olyan blog létezik már, ahol az utasok tehetnek panaszt, észrevételt a közlekedési cégekkel szemben, de nincs olyan hely, ahol a közlekedési dolgozók tehetnének panaszt az utasokkal szemben. Pedig lehetne rájuk is panasz bőven. Ezért hoztuk létre ezt a blogot, ahol a "másik oldal" is elmondhatja a véleményét moderálás és hozzászólások törlése nélkül. Természetesen az Utasok is panaszkodhatnak az utastársaikra, hisz nekik van közvetlen kapcsolatuk egymással, őket mégjobban zavarhatja 1-1 utas ténykedése. Írjatok bátran történeteket!

Kapcsolat

Ha neked is lenne észrevételed, panaszod az utasokkal kapcsolatban és szeretnéd megosztani mindenkivel, akkor írj nekünk e-mailt és amint tudjuk, publikáljuk.

Ha bármilyen egyéb észrevételed, véleményed van a bloggal kapcsolatban, amit nem szeretnél mindenkivel megosztani, akkor is megkereshetsz minket e-mailben.

Az e-mail címünk:
utasfigyelo@gmail.com

BKV Dícsérő

Nincs megjeleníthető elem

2010.05.04. 08:34 Asmodeus

Elindult az Utasfigyelő!

Hosszú idő óta, végre elindul ez a BLOG is, ami a számos "xyFigyelő" blog kiegészítésének céljából, a "másik" oldalt mutatja be. Évek óta folyamatosan olvashatunk panaszokat, történeteket, hogy bizonyos közlekedési vállalatok, azok alkalmazottai miket tesznek a mindennapokban a szegény, ártatlan, mindent rendesen végző és FIZETŐ utasokkal szemben.

Azért valljuk be magunknak, hogy ez nem teljesen így van. Bárki körbenézhet láthatja, hogy milyen utasokkal vagyunk körülvéve, akik azt hiszik, nekik jogaik vannak, de kötelességük nem. Pedig de, mindenkinek vannak kötelességei is, nem csak jogai. Ezt kellene végre észrevenni, és a folyamatos másik oldal becsmérlése, szídása helyett néha magunkba is kellene nézni.

Ez a blog elsősorban Közlekedési dolgozók ( Busz, Villamos, Vonat, Metró, Hév ...stb. vezetők mindennapi "megpróbáltatásairól" szól majd, arról, hogy némely utas, vagy csak közlekedésben részt vevő személy ( autós, motoros, biciklis, gyalogos) mi mindent tesz meg minden nap, mennyire felelőtlen emberekkel van tele az ország. Igen, röviden összefoglalva, itt nem a BKV, MÁV, Volán társaságokat és azok dolgozóit szídjuk majd, hanem a szolgáltatásokat jogosan vagy jogtalanul igénybevevő utasokat.

Akinek ez nem tetszik, esetleg nem bírja a kritikát, ha az éppenséggel róla szól, akkor ez a blog nem neki készült.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://utasfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr41973047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása